Dårlig rejsekarma og de første indtryk fra Delhi

Fra Indien Januar 2010

Turen herned startede ud med et forsinket tog fra Brande, efterfulgt af to forsinkede fly – så er overbevist om at jeg har dårlig rejsekarma.

Vi strandede i Istanbul hvor vores fly blev forsinket med omkring 7 timer – først p.g.a. problemer med flyet, og derefter fordi de ikke mente de kunne lande i Delhi på grund af tåge.

Vi var eferhånden ved at være ret trætte da vi kom ombord på flyveren, og gjorde hvad vi kunne for at få lidt søvn, selvom det ikke blev til meget.

Men vi kom da frem til Delhi ved 11 tiden lørdag morgen og blev hentet af Anil – Lone og Troels’ chauffør – skønt ikke at skulle bøvle med selv at finde ud af noget. Vi kom så hjem til Lone og Troels, fik morgenmad og så ellers afsted på marked, så vi rigtigt kunne opleve Indien. – Og få shoppet lidt tøj. Fik da købt to tunikaer, og en kjole til den vilde sum af omkring 45kr!

Til aften mødtes vi med nogle af Lone og Troels bekendte på en restaurant – hvor der var så koldt at man ville ønske man ikke havde ladet skiundertøjet blive hjemme i DK. – og så bliver man også hurtigt vant til at strømmen forvinder i ny og næ.

Efter en god og meget titrængt nats søvn startede vi dagen idag ud med en tur til Ambience Mall, hvor vi spiste morgenmad, og fik set lidt på hvad der minder om et vestligt shoppingcenter. Derefter gik turen til Old Delhi, hvor vi lejede Rickshaws og blandt andet fik set hvad der engang har været rigtigt flotte gamle bygninger, Den største moske i Indien, masser af boder, krydderier, og den indiske trafik på tæt hold, og fik også forståelse for hvorfor stømmen så tit forsvinder!

På hjemturen var vi på restaurant for få rigtig Indisk mad – stærkt men godt!

Og nu sidder vi Hos Lone og Troels i deres ikke særligt varme lejlighed – det er omkring 15-17 grader udendørs og ikke meget varmere indendørs da isolering ikke er det store hit i Indien, men så er det godt med varm the, tæpper og en od film :o)