Ikke helt paa toppen

Igaar var det saa meningen vi rigtigt skulle ud og shoppe. Vi kom da ogsaa tidligt afsted og gik rigtigt til den i de skraa gader, men der gik ikke ret laenge inden jeg fik det skidt, og kastede op. Saa vi vendte lige saa hurtigt tilbage til hotellet hvor jeg tilbragte resten af dagen inden for raekkevidde af badevaerelset. Mens Maria havde travlt med at bringe mig alt hvad jeg havde lyst til, og shoppe – hun fik endda koebt lidt ind for mig ogsaa.

Jeg kan ikke helt finde ud af om det er hojdesyge eller det er noget jeg har spist. Hojdesygen burde vi vaere ovre, da vi laenge har bevaeget os i 4000 meters hojde – men vi har jo godt nok for det meste siddet i en bus. Carlos mente at det kunne vaere den salat jeg spiste til aftensmaden den anden dag – men der var bare ogsaa flere af de andre der fik salat – men under alle omstaendigheder holder jeg mig fraa salaten fraa nu af!

Idag har jeg det heldigvis lidt bedre, men min mave virker stadig lidt maerkelig, saa jeg har valgt at blive hjemme fra turen som de andre skulle paa, ville noedigt sidde i en bus og kaste op, men haaber nu ogsaa det er ovre, for gider det ikke mere. Men naar det nu skal vaere, saa kunne det ikke vaere paa et bedre hotel – her er jo gratis internet og alting, saa jeg ikke behoever bevaege mig ret langt for at faa tiden til at gaa…

16. april senere paa dagen……

Efter lidt morgenmad var jeg ved at vaere ret frisk igen, saa nu har jeg lavet al den shopping jeg synes jeg har plads til i min kuffert, tjekket mail utallige gange og skrevet en del postkort, nu er det ved at vaere lidt smaakedeligt at vaere alene tilbage paa hotellet – selvom to danske par paa hotellet ogsaa har gjort deres til at holde mig beskaeftiget, det er helt vildt hyggeligt at moede andre danskere, men dem bliver der jo nok flere af der hvor vi kommer nu. Hvis der lige er nogen der skulle kigge forbi, saa skriv endelig – jeg keeeeder mig

Post navigation